Leitz Recycle NeXXt nitoja 25 arkkia musta | Porin Konttorikone Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Leitz Recycle NeXXt nitoja 25 arkkia musta

25 arkkia. Terästä ja kierrätysmuovia, ilmastoneutraali, 100 % kierrätettävä. Täydellinen nidonta patentoidulla Direct Impact -tekniikalla. Sisältää niittejä. Huomiota herättävä muotoilu sekä ensiluokkainen laatu.
Muotoiltu, korkealaatuinen ja luotettava nitoja, joka on valmistettu post consumer kierrätysmuovista jokapäiväiseen toimistokäyttöön. Ilmastoneutraali ja 100% kierrätettävissä, sillä sen materiaalit voidaan purkaa erikseen. Patentoitu Direct Impact -tekniikka ja Leitz Power Performance -niitit P3 (24/6, 26/6) takaavat täydellisen niittauksen joka kerta. Tämä luotettava pieni nitoja täydentää täydellisesti muita Leitz Recycle tuotesarjan tuotteita, ja se on tehty kestämään. Nykyaikaiset vihreät toimistotarvikkeet, jotka näyttävät hyvältä kotona ja toimistossa. Leitzin ympäristöystävällisen Recycle tuotesarjan avulla voit parantaa sekä toimistoympäristöäsi että planeettamme ympäristöä.
- Valmistettu 96% kierrätetystä post consumer -muovista ja se on ilmastoneutraali
- Nidontakapasiteetti 25 arkkia (80 gsm)
- Vaivaton ja tarkka nidonta patentoidulla Direct Impact -teknologialla
- Kätevä, integroitu niitinpoistaja
- Kääntyvällä alasimella avoin ja suljettu nidonta, 180° aukaisu mahdollistaa naulanidonnan
- Käyttää niittejä Leitz Power Performance P3, 24/6, 26/6, sis. niittipaketin
- Käytetään Leitz Power Performance -niittien kanssa - aina terävät reunat jatkuvien laatutarkastusten ansiosta - täydelliseen niittaukseen
- Muoviton pakkaus 100% kierrätetystä kartongista, täysin kierrätettävissä

Climate Neutral Certified.
56060095
4002432132560
Yksikkö
kpl