Pro Fit® Ergo TB550 Trackball pallohiiri, musta | Porin Konttorikone Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pro Fit® Ergo TB550 Trackball pallohiiri, musta

Pro Fit® Ergo TB550 Trackball pallohiiren ansiosta käyttäjät voivat vaivattomasti siirtyä hiiren käytöstä ohjauspalloon ja hyödyntää sen tarjoamia ergonomisia etuja ja tilansäästöä. TB550:ssä on käytetty 51% kierrätysmateriaalia, mikä vähentää uuden muovin käyttöä. Bluetooth® Low Energy- tai langaton 2,4GHz:n yhteys tarjoaa mahdollisimman suuren joustavuuden.
Käteen sopiva ergonominen muotoilu tarjoaa koko päivän kestävää käyttömukavuutta. Pro Fit® Ergo TB550 pallohiiressä on ainutlaatuinen 45°:n kallistus, joka parantaa ranteen ja käsivarren kohdistusta. 4D-vierityspyörä tukee pysty- ja vaakasuuntaista vieritystä.

Pro Fit® Ergo TB550 mahdollistaa valinnan Bluetooth® Low Energy (LE)- tai langattoman 2,4GHz:n yhteyden välillä (2,4GHz:n USB-A-nanovastaanotin sisältyy toimitukseen).

Pro Fit® Ergo TB550 pallohiiren ladattava akku tarjoaa 4 kuukautta akun käyttöikää yhdellä latauksella.

51% kaikesta käytetystä muovista on kierrätysmateriaalia.

Pro Fit® Ergo TB550 pallohiiren ainutlaatuinen, helposti puhdistettava rakenne käsittää ohjauspallon ulostyöntöpainikkeen, jonka avulla voit tarvittaessa irrottaa ohjauspallon vaivattomasti puhdistusta varten.

Korkealaatuinen optinen anturi seuraa 34mm:n peukalokäyttöistä ohjauspalloa, mikä tarjoaa käyttäjille tasaisen osoittimen hallinnan ja optimaalisen tarkkuuden. Ohjauspallolla on neljä vaihdettavaa osoittimen nopeutta (400, 800, 1200 ja 1600 DPI).

Käyttöönotto on nopeaa helpon Plug & Play -asennuksen ansiosta. Maksuton KensingtonWorks™-ohjelmisto mahdollistaa TB550:n mukauttamisen tuottavuuden parantamiseksi.

Pro Fit® Ergo TB550 pallohiiressä on huipputason 128-bittinen AES-salaus, joka tarjoaa entistä paremman tietoturvan ja karkottaa hakkerit.
K72196WW
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00