Kensington H3000 Bluetooth Over-Ear kuulokkeet | Porin Konttorikone Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kensington H3000 Bluetooth Over-Ear kuulokkeet

Kensingtonin H3000 Bluetooth kuulokkeet on suunniteltu nykypäivän haastaviin toimisto- ja etätyöympäristöihin: niissä on ergonominen over-ear -muotoilu, joka tarjoaa immersiivisen ja keskittyneen kokemuksen sekä tekoälypohjainen vastamelutekniikka, joka vaimentaa häiritsevät taustaäänet.
Toimii suosittujen puhelusovellusten (Microsoft Teams, Zoom jne.) sekä käyttöjärjestelmien (Windows, macOS ja Chrome OS), mobiililaitteiden (iOS ja Android) ja ääniavustajien (Siri ja Google Assistant) kanssa.

Käyttää Bluetooth 5.2 -monipisteteknologiaa, jonka avulla laitteeseen voidaan yhdistää jopa 8 laitetta (joista kullakin hetkellä on aktiivisena enintään kaksi).

Tarjoaa yli 60 tuntia musiikkia ja yli 40 tuntia puheluita.* Rapid Charge -tekniikka tarjoaa 8 tuntia käyttöaikaa vain 15 minuutin latauksen jälkeen, mahdollistaa kuulokkeiden käytön latauksen aikana ja tarjoaa täyden akun 90 minuutin latauksen jälkeen – näin pysyt tuottavana koko päivän ajan. * Kun varattu-valo ei ole päällä akunkesto vaihtelee käytön mukaan.

Mallissa on viilentävää geeliä sisältävät muistivaahtokorvatyynyt, jotka on päällystetty hengittävällä, lämpöä siirtävällä kankaalla.

Säädettävä keinonahkainen pääpanta, kääntyvä mikrofoni (jopa 270°), jota voi pitää oikealla tai vasemmalla puolella ja kääntyvät nivelet, joiden ansiosta korvakuppeja voi kääntää jopa 90°, takaavat kuulokkeiden mukavuuden ja istuvuuden.

PNC-vastamelutekniikka takaa keskittymisen vaimentamalla ympäröivät äänet. Kätevä flip-to-mute-mikrofoni tukee nopeaa mykistystä, ja sisäänrakennettu kuulonsuojaus suojaa korviasi yli 100dBA:n ääniltä.

Tekoälypohjainen ENC-vastamelutekniikka vaimentaa jopa 90 % häiritsevistä äänistä (esim. näppäimistö- ja tulostinäänet sekä lähellä puhuvien henkilöiden äänet), jotta toiset kuulevat äänesi selvästi.

Sivuääni varmistaa, että sinut kuullaan, ja äänen ohjaus varmistaa mykistyksen. Dynaamiset 40mm:n neodyymiajurit tarjoavat erinomaisen äänikokemuksen ja HD-äänituen puheluille ja musiikille.

Äänenvoimakkuus-, toisto/tauko- ja varattu-painikkeet auttavat sinua maksimoimaan tuottavuutesi. LED-merkkivalot tarjoavat visuaalisen vahvistuksen molempien korvakuppien kautta tilastasi, joten voit keskittyä rauhassa ilman, että kollegat keskeyttävät sinua tarpeettomasti.

Kiireisten ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu H3000 mahdollistaa kulkemisen jopa 30m:n* päähän työpöydästä. Mukana toimitetaan yksi USB-C–USB-A-sovitin, USB-C-latausjohto ja ensiluokkainen kestävä kotelo, joka suojaa kuulokkeita tien päällä ollessasi. * Yhdistettyyn laitteeseen on oltava näköyhteys. Langaton kantama saattaa vaihdella käyttäjien ja tietojenkäsittelyolosuhteiden mukaan.

Käytä enemmän aikaa yhteistyön tekemiseen Kensingtonin yhtenäisen järjestelmän tarjoavien videoneuvottelutuotteiden ja -tarvikkeiden avulla – tämä on kaikkein ammattimaisin ja tuottavin tapa viestiä ammattilaisen tapaan.

Sisältää kahden vuoden rajoitetun takuun.
K83452WW
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00