Dymo LabelWriter 5XL | Porin Konttorikone Oy
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dymo LabelWriter 5XL

Nopea, ammattitason XL-lähetystarratulostin



Onko tarve lähettää suurikokoisia tarroja? DYMO® LabelWriter™ 5XL on ihanteellinen tulostin verkkokauppaan - kätevää, koska se on yhteensopiva verkon suurimpien myyntialustojen kanssa.

DYMO® LabelWriter™ 5XL tulostaa vaivatta vaakasuuntaisia (erikoissuuria) tarroja, mikä tekee siitä täydellisen valinnan turvallisuuden, varastoinnin, viivakooditulostuksen ja omaisuuden valvonnan merkinnän, opasteiden sekä muiden tarroitustarpeiden kannalta. Suoralämpötekniikka tekee kalliin musteen tai väriaineen tarpeettomaksi ja älykäs DYMO Connect for Desktop-ohjelma voidaan yhdistää PC- tai Mac-koneisiin tarjoten joukon tyylikkäitä suunnittelumalleja. DYMO® LabelWriter™ 5XL mahdollistaa isokokoisten (vaakasuuntaisten) tarrojen tulostamisen vakiona, mikä tekee siitä loistavan valinnan ammattimaisiin tarroitustarpeisiin turvallisuudesta ja varastoinnista viivakoodeihin, omaisuuden seurantaan, opasteisiin muihin. Suoralämpötulostustekniikka tekee kalliin musteen tai väriaineen tarpeettomaksi ja älykäs DYMO® Connect for Desktop-ohjelma voidaan yhdistää PC- tai Mac-koneisiin ja tarjoaa joukon tyylikkäitä suunnittelumalleja. Ainutlaatuinen, uusi tarran tunnistustekniikka poistaa tarpeen arvailla oikeanlainen tarratyyppi pudotusvalikosta. Tiedät aina minkä kokoinen, tyyppinen ja värinen tarra on ladattu eivätkä tarrat lopu koskaan kesken tulostuksen.

Suurikokoisten tarrojen tulostamisesta kauppaa varten on nyt tullut paljon nopeampaa, helpompaa ja yksinkertaisempaa.DYMO ® LabelWriter™ 5XL

2112725
3026981127250
Yksikkö
kpl
Myyntierä
1.00