Verkkokaupan käyttöehdot

Porin Konttorikone Oy:n verkkokaupan käyttöehdot

1. Yleistä käyttöehdoista

Porin Konttorikone Oy:n verkkokauppa on tarkoitettu Suomeen rekisteröityjen yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Asiakkaan tulee olla rekisteröitynä kaupparekisterissä (y-tunnus) ja asiakkaan laskutus- ja toimitusosoitteet tulee olla Suomessa. Porin Konttorikone Oy:llä on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen verkkokaupan käyttöoikeuden myöntämistä.

2. Asiakkaaksi rekisteröityminen

Asiakas toimittaa Porin Konttorikone Oy:lle yhteystiedot joiden perusteella asiakkaalle avataan järjestelmään asiakasnumerot ja myönnetään verkkokaupan käyttäjätunnukset.

3. Tuotteet

Porin Konttorikone Oy:n verkkokaupan sisältämät tuotetiedot on saatu tuotteiden valmistajilta ja/tai maahantuojilta. Osa tiedoista on kyseiseen tuoteryhmään kuuluvia referenssitietoja tai viitteellisiä kuvia, jolloin toimitetun tuotteen ominaisuudet saattavat poiketa joiltakin osin verkkokaupassa esiintyvästä kuvauksesta. Porin Konttorikone Oy ei vastaa mahdollisista tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä.

4. Myyntierät ja toimituspakkaukset

Verkkokauppa näyttää pienimmän mahdollisen toimituserän. Osassa tuotteista verkkokauppa pyöristää automaattisesti lähimpään mahdolliseen toimituserään. Porin Konttorikone Oy:llä on oikeus pyöristää tilattu määrä lähimpään täyteen pakkauskokoon jos poikkeama on vähäinen.

5.  Hinnat

Verkkokauppa esittelee tuotteiden hinnat rekisteröityneille asiakkaille sisäänkirjautumisen jälkeen. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään laskun loppusummaan.

6. Tilaukset ja toimitukset

Porin Konttorikone Oy vastaa kaikista asiakkaan toimituksista ja asiakaspalvelusta sekä toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle asiakaskohtaisen sopimuksen ehtojen mukaisesti tai käyttäen kulloinkin edullisinta jakelutapaa.

7. Laskutus ja maksutavat

Porin Konttorikone Oy:n verkkokaupasta tilatut tuotteet laskutetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

8. Reklamaatiot

Tuotteisiin ja toimituksiin liittyvät reklamaatiot tulee osoittaa Porin Konttorikone Oy:lle, joka vastaa reklamaation käsittelystä sekä siihen liittyvistä oikaisutoimista (tuotevaihto, hyvitykset jne).

 9. Takuu

Porin Konttorikone Oy noudattaa tuotteiden valmistajien ilmoittamia takuuehtoja.